علت بوی ناخوشایند تخم مرغ
تعداد بازدید از این موضوع : 87
دهقانی فاطمه آفلاین
دبیر علوم تجربی

مشخصات کاربر
شماره کاربر: 1845
ارسال‌ها: 47
تاریخ عضویت: 10 مهر 1394
ارسال: #1
علت بوی ناخوشایند تخم مرغ

علت بوی ناخوشایند تخم مرغ چه ماده شیمیایی است ؟!! ✅

.
.
‍ خواص و مواد شیمیایی تخم مرغ (Egg)
سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است، حدود 90 % آن آب و 10 درصد باقیمانده، پروتئین است. Ovalbumin حدود 50 درصد پروتئین سفیده تخم مرغ است که باعث رشد جوجه می شود. 50 درصد دیگر Conalbumin و  Ovomucin و دیگر پروتئین هاست که باعث حالت ژل مانند سفیده و جلوگیری از خراب شدن آن می شود.
رنگ زرد زرده تخم مرغ بخاطر وجود رنگدانه های کاروتنوئیدی Lutein و Zeaxanthin هست، البته خوراک مرغ روی رنگ تاثیرگذار هست ✅
پروتئین های سفیده در حالت خام تخم مرغ به صورت زنجیرهای چین خورده هستند که بعد از پختن تخم مرغ، بازشده و در برهم کنش با یکدیگر، شبکه های سه بعدی را تشکیل داده که آب را به دام انداخته و جامد می شوند ✅
بوی نامطبوع سفیده پخته شده تخم مرغ بدلیل تولید هیدروژن سولفید است که از گوگرد موجود در آلبومین تولید می شود ✅
اگر مدت زمان زیادی از پخت تخم مرغ آب پز بگذرد، آهن موجود در زرده با گوگرد موجود درآلبومین سفیده واکنش داده و سولفید آهن تولید می کند که باعث رنگ سبز زرده می شود ✅
18 دى 1396 06:12 ق.ظ
ارسال پاسخ 


رفتن به سایر بخشهای سایت :

اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی استان بوشهر - تلفن : 077133320384